Elektra - Installatietechniek Gresnigt

Keuren/onderhoud

Naast het aanleggen van installaties bieden wij ook onderhoudswerkzaamheden aan of verhelpen wij storingen. Elektrische installaties en gereedschappen zijn onder andere door het gebruik onderhevig aan slijtage. Als  elektrische installatie(s)  en gereedschap regelmatig nagekeken en bijgesteld worden, voorkomt u storingen, ongevallen, brand of schade. Dit geldt niet alleen voor grote installaties, maar ook voor tuinverlichting, beveiligingsinstallaties, mechanische ventilaties, klimaatbeheersingssystemen, enz.

Door het periodiek laten keuren van uw installatie(s) kunt u bij de arbeidsinspectie en verzekeraars aantonen dat u al het mogelijke heft gedaan om ongevallen en gevaarlijke situaties te voorkomen.

Duurzaam

Verduurzaming zien wij binnen ons vakgebied steeds meer. Zo rijden steeds meer mensen in een elektrische auto. Voor het opladen van de auto installeren wij een laadpunt dat bij het type auto past. Ook verzorgen wij bij steeds meer woningen de installatie van zonnepanelen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie op het gebied van elektriciteitswerkzaamheden. Dan bent u bij ons op het goede adres.