Dak- en zinkwerk - Installatietechniek Gresnigt
Dak En Zinkwerk

Dak

Om problemen te voorkomen, zoals lekkages is het regelmatig laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt aan uw dak van belang. Bij een onderhoudsbeurt wordt het dak gecontroleerd op eventuele beschadigingen, lekkages en verstoppingen.

Wij geven de voorkeur aan kunststof of bitumineuze dakbedekking. De soorten dakbedekking waar wij mee werken zijn onder anderen; bitumen, pv en epdm (Restrix).

Dak En Zinkwerk

Zink

Ook kunt u voor al het zink dat met uw dakwerk te maken heeft bij ons terecht. Te denken valt aan zinken goten en zink op dakkapellen. Zink wordt steeds vaker toegepast. Het isw duurzaam en onderhoudsvrij. De verwerking van zink is  ambachtelijke werk waardoor de montage en de verwerking er van ervaring en vakmanschap vereist.

Dak En Zinkwerk

Dakgoot

Een dakgoot is belangrijk in zijn functie als opvanger van regen- en smeltwater en zorgt voor de juiste afvoer via regenpijpen naar riolering, regenton of waterput. Een juist onderhoud van uw dakgoot is van groot belang. Wij herstellen duurzame koperen, zinken en aluminium dakgoten in allerlei soorten en maten.Naast de functionele eigenschappen dragen dakgoten ook bij aan de uitstraling van uw woning. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een moderne of klassieke look. Op basis van ons advies en uw wensen is er altijd een passende oplossing op maat te vinden.